Veluwe.info

Veluwe liefhebber

De veluwe heeft van jongs af aan een plek in mijn hart

Als klein kind gingen we vaak naar het bos. Onze ouders namen ons vaak mee naar plekken waar wij als kinderen konden spelen. Hutten bouwen en boompje klimmen, maar ook allerlei sporten deden we in het bos. Meestal met opa en oma, ooms en tantes, neven en nichten kortom de hele familie. Vaak nam ik mijn crossfiets ook mee, lekker crossen door de bossen en springen over de heuvels. We waren toen heel vaak in de bossen te vinden, heerlijk!

Na mijn CIOS opleiding,  rolde ik de outdoor activiteiten in. Dit vond ik zo leuk dat ik hier mijn werk van wilde maken.  Na een jaar dienstplicht ben ik bij een sportcentrum werkzaam geweest en ook was ik als outdoor instructeur bij diverse outdoor bedrijven en de hele regio actief. Ook heb ik toen een aantal jaren actief wedstrijden gemountainbiket.

In 2004 ben ik, vanuit mijn slaapkamer, voor mezelf begonnen in de outdoor activiteiten. Op een gegeven moment groeide mijn bedrijf zo hard, dat ik een kantoorruimte zocht en mensen in dienst kon nemen.

Ook daar wil ik de deelnemers de Veluwe laten beleven. En werd ik vaak gevraagd waar men de mooie plekjes, de parels, kon vinden van de Veluwe. Zo ontstond het idee van deze website al in 2020 en zoals het met een goed idee gaat, moest dat eerst vorm krijgen. 

Trots ben ik op website zoals die nu is, zo wil ik mensen de Veluwe laten beleven! 

Alex Kaper