De lekkerste restaurants op de Veluwe

Bekijk hier alle restaurants

restaurant veluwe
restaurant veluwe

Restaurants op de Veluwe

Als je op zoek bent naar een gezellig en smaakvol restaurant in de dorpen van de Veluwe en Hanzesteden, dan heb je geluk! Er zijn tal van opties die heerlijk eten bieden tegen een betaalbare prijs.
Een van de beste manieren om lokale gerechten te proeven, is door te zoeken naar restaurants die streekproducten gebruiken. Veel restaurants in de Veluwe doen precies dat en bieden gerechten aan die gemaakt zijn van verse, lokale producten. Dit zorgt niet alleen voor een heerlijke smaak, maar draagt ook bij aan een duurzame gemeenschap.
Als je op zoek bent naar een gezellige sfeer, zijn er tal van restaurants die een warm en uitnodigend interieur bieden. Of je nu op zoek bent naar een romantisch diner voor twee of een gezellige avond met vrienden, er is altijd wel een restaurant dat bij jouw wensen past.
Ten slotte zijn er ook veel betaalbare opties beschikbaar in de Veluwe. Of je nu op zoek bent naar een luxe diner of een snelle hap, er is altijd wel een restaurant dat past bij jouw budget.

Buitenplaats het Loo, Ermelo

Welkom bij Buitenplaats Het Loo! Het nieuwe ‘Restaurant Uddelermeer’. Dezelfde prachtige omgeving & locatie, maar in een nieuw jasje. Hét restaurant in de gemeente Ermelo waar u kan genieten van een heerlijk kopje koffie met taart na een lange wandeling of fietstocht, één van onze unieke wildgerechten of een home-made pannenkoek

Brasserie Schovenhorst, Putten

Midden op de Veluwe in de ommuurde tuin van Landgoed Schovenhorst vindt u onze gezellige brasserie. U kunt bij ons terecht voor een lekker kopje koffie met een heerlijk stuk huisgemaakt gebak, een gezellige borrel of een heerlijke maaltijd.

Het Boshuis, Drie

Midden in de oudste aaneengesloten bossen van Nederland, heet ons team u van harte welkom in onze monumentale Veluwse boerderij uit 1765. Bij mooi weer kunt u genieten op onze prachtige terrassen en bij slecht weer bij onze knapperende h